Zapasy wodorostów z "Hiroko' s American Kitchen
Zapasy wodorostów z amerykańskiej kuchni Hiroko mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 0 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Przynosi wam poważne jedzenie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Sukiyaki w amerykańskiej kuchni z "Hiroko' s American Kitchen, Kurczak Namban z amerykańskiej kuchni Hiroko, oraz Tradycyjny duszony Daikon z amerykańskiej kuchni Hiroko dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać wodę do dużej miski. Wytrzyj wodorosty wilgotnym, czystym ręcznikiem kuchennym, aby usunąć piasek lub zanieczyszczenia. Nie wycierać białego proszku mannitu.
Dodaj wodorosty do miski (być może trzeba złamać wodorosty na kawałki, aby zmieścić się w misce). Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce na noc.
Usuń wodorosty z wody i zarezerwuj na drugie przygotowanie materiału. Na końcach spuchniętych wodorostów zobaczysz trochę sączenia śluzowatej cieczy. Jest to zdrowy, dietetyczny błonnik, a jego część została już rozpuszczona w magazynie. Jeśli zielonkawa oślizgła substancja wycieka do wody i zmętnia zapas, jest to znak, że używasz złej jakości wodorostów, ponieważ zapas przygotowany z dobrej jakości wodorostów będzie wyraźny w wyglądzie. W razie potrzeby przecedzić kolbę przez sito wyłożone wilgotnym, wytrzymałym ręcznikiem papierowym, aby usunąć wszelkie zanieczyszczenia. Zapas jest następnie gotowy do użycia lub może być przechowywany w lodówce przez 2 do 3 dni lub zamrażany do 2 miesięcy.