Zapalniczka Smoky Nowa Sałatka Ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj lżejszej nowej sałatki ziemniaczanej. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 1,41 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz młode ziemniaki, majonez, papryka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Lżejsze hamburgery z jagnięciną z frytkami z pieca dymnego, Dymna Hiszpańska Sałatka Ziemniaczana, oraz Sałatka z wołowiny i ziemniaków z wędzonym Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym rondlu i przykryj 2 cale zimną osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż po prostu miękkie po przekłuciu końcówką noża do parowania, 15 do 20 protokół.
W międzyczasie w średniej misce ubić majonez, szalotkę, sok z limonki i paprykę.
Rozgrzać olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek i gotować, mieszając, aż pachnące, 1 do 2 protokół. Odstawić.
Odcedzić ziemniaki i pozostawić je na tyle chłodne, aby obsłużyć, ale nadal bardzo ciepłe, 3 do 4 protokół.
Ziemniaki pokroić w kliny i dodać do mieszanki majonezu. Wymieszać, doprawić solą i pieprzem, skropić oliwą z oliwek i mieszaniną czosnku.
Posypać kolendrą i podawać ciepłe lub temperatury pokojowej.