Zamrażalne burgery wegetariańskie
Przepis na Freezer Veggie Burgers można przygotować w około 55 minut. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 10 g białka i 3 g tłuszczu. Ten bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 100 centów za porcję. Udaj się do sklepu i kup staromodny owies, marchewkę, liście sałaty i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Tylko nielicznym osobom ten hor d'oeuvre naprawdę się podobał. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 75% wyniku, co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy obejmują burrito z zamrażarką warzywną, chili z warzywami (i można je zamrażać!) i chili z warzywami (i można je zamrażać!).
Instrukcje
Umieść fasolę, płatki owsiane i ketchup w robocie kuchennym; przykryć i pulsować do momentu wymieszania.
Przełożyć do małej miski; wymieszać z warzywami, czosnkiem i przyprawami. Uformuj sześć 3-calowych. paszteciki; zawiń każdy w folię i zamroź.
Aby użyć mrożonych burgerów: Rozpakuj burgery i umieść je na blasze do pieczenia pokrytej sprayem kuchennym.
Piec w temperaturze 350° przez 30 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje, raz obracając.
Podawać w bułkach z sałatą i pomidorem.
Polecane wino: Pinot Noir, Tempranillo
Pinot Noir i Tempranillo to świetny wybór do wegetariańskiego burgera. Ponieważ burgery wegetariańskie są zazwyczaj chude, będziesz potrzebować win o niskiej lub średniej zawartości tanin. Pinot noir to świetny wybór. Inną opcją jest hiszpańskie tempranillo, które dobrze komponuje się z ziemistymi smakami fasoli, soczewicy, grzybów itp. Możesz spróbować Pinot Noir z rosyjskiej rzeki MacMurray Ranch. Oceniającym podoba się, z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
![Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir]()
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Nasze Pinot Noir MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley otwiera się aromatami lawendy i jeżyny, które ustępują smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabisty posmak, otoczony subtelnymi nutami dębu dojrzewającego w beczce.