Slow-Cooker zakwas i farsz z dzikiego ryżu może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 122 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Jeśli masz liście bazylii, cebulę, kawałki grzybów borowikowych i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Farsz z dzikim ryżem i grzybami, Slow-Cooker Wild Rice Medley, oraz Zupa z szynki i dzikiego ryżu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozłóż kostki chleba w jednej warstwie na dużej patelni lub patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Piec 10 do 15 minut lub do lekko tosty; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Umieść 3 szklanki bulionu, dziki ryż i grzyby w 4-lub 5-quart powolnej kuchence. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby
Dziki Ryż
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
5
Dodaj pozostałe składniki z wyjątkiem 3/4 szklanki bulionu do mieszanki dzikiego ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż
Bulion
6
Dodać kostki chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
7
Wlać 3/4 szklanki bulionu na mieszaninę chleba; wrzucić delikatnie. Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 4 godzin do 4 godzin 30 minut. Uwaga: ten przepis został przetestowany w powolnych kuchenkach z elementami grzejnymi z boku i na dole kuchenki, a nie w kuchenkach, które stoją tylko na podgrzewanej podstawie. W przypadku powolnych kuchenek z podgrzewaną podstawą, postępuj zgodnie ze wskazówkami producentów dotyczącymi nakładania warstw składników i wyboru temperatury.