Zakary Pelaccio ' s Pasta Con Sarde

Zakary Pelaccio ' s Pasta Con Sarde
Zakary Pelaccio ' s Pasta Con Sarde jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 763 kalorie, 22g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, pastę pomidorową, gałązki kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Frytki wieprzowe Zakary Pelaccio, Burgery jagnięce Zakary Pelaccio, oraz Zakary Pelaccio ' s Curry Leaf Fried Chicken dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli używasz sardeli pakowanej w sól lub gotowanej w oleju, spłucz je, a następnie mocz przez 20 do 30 minut, zmieniając wodę raz w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Odcedzić je, usunąć i wyrzucić ich backbones, i odstawić sardele na bok. Grzać chleb w tosterze lub nagrzanym piekarniku 177°, aż będzie złoty kolor.Gdy trochę ostygną, umieść tosty w maszynce i pulseto zrobić drobne okruchy. Potrzebujesz 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Jadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na ImprezyJadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na Imprezy
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Dodaj połowę liści kopru włoskiego i całą pietruszkę do okruchów i pulsuj kilka razy, aby dobrze je połączyć. Odstawić. Rodzynki moczyć w Pernod przez 30 minut do 1 godziny (lub ciepłej wody, jeśli nie używasz Pernod) w małej misce. Przykryj miskę folią i odstaw ją na bok w ciepłym miejscu. Na desce do krojenia posiekaj filety z sardeli mielonym czosnkiem, a następnie weź płaską część noża Kucharskiego i posmaruj składniki na desce, skrobając po desce podczas rozmazywania. Zbierz pastę nożem, uformuj ją w ablob i powtórz rozmazywanie i skrobanie, aż uzyskasz gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
PernodPernod
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podgrzać małą patelnię na średnim ogniu przez 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj orzeszki piniowe do suchej patelni i tosty, często podrzucając (bo inaczej będą palić!), tylko do momentu, aż zaczną się lekko osłabić ich aromat i kolor, około 3 minut. Rozlej je na talerzu. Gdy ostygną, daj im grubego kotleta. Przynieś duży garnek wody do wrzenia i posolić, aż będzie smakował jak ocean. W międzyczasie rozgrzać oliwę w patelni smażonej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Dodaj pastę anchois-czosnek i gotować, mieszając często, aż zapach czosnku, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
7
Dodaj pastę pomidorową, mieszając, aby połączyć i pokryć inne składniki, następnie dodaj pokrojonego w kostkę pomidora, pozostałe liście kopru włoskiego i 1/4 szklanki wody. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aby wymieszać smaki i zagęścić sos lekko, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
8
Dodać dziki koper lub pyłek kopru włoskiego i filety sardynki. Użyj widelca, aby szorstkorozmaż filety w sosie, pozostawiając kawałki w kawałkach. Gotuj makaron w osolonej wrzącej wodzie przez 1 minutę mniej niż opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pyłek Kopru WłoskiegoPyłek Kopru Włoskiego
SardynkiSardynki
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
9
Odcedzić makaron i dodać go do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
10
Odcedzić rodzynki (łyk na infused Pernod jeśli czujesz się rozbrykany), dać im grubą kotlet i dodać je do makaronu wraz z orzeszkami pinii. Wrzuć to wszystko do kupy. Podziel makaron na cztery duże miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
PernodPernod
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Posypać każdy z herbed bułkę tartą i jeść teraz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
12
Więcej przepisów z Zakary Pelaccio w Food Republic: frytki wieprzowe przepis makaron Con Ricci Di Mare i nie zapomnij sprawdzić swoją kolumnę, kanał pokarmowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn