Zakary Pelaccio ' s Pasta Con Sarde

Zakary Pelaccio ' s Pasta Con Sarde
Zakary Pelaccio ' s Pasta Con Sarde jest bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 763 kalorie, 22g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 2,19 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 21 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz rodzynki, pastę pomidorową, gałązki kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Frytki wieprzowe Zakary Pelaccio, Burgery jagnięce Zakary Pelaccio, oraz Zakary Pelaccio ' s Curry Leaf Fried Chicken dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli używasz sardeli pakowanej w sól lub gotowanej w oleju, spłucz je, a następnie mocz przez 20 do 30 minut, zmieniając wodę raz w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2
Odcedzić je, usunąć i wyrzucić ich backbones, i odstawić sardele na bok. Grzać chleb w tosterze lub nagrzanym piekarniku 177°, aż będzie złoty kolor.Gdy trochę ostygną, umieść tosty w maszynce i pulseto zrobić drobne okruchy. Potrzebujesz 3/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Jadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na ImprezyJadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na Imprezy
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Dodaj połowę liści kopru włoskiego i całą pietruszkę do okruchów i pulsuj kilka razy, aby dobrze je połączyć. Odstawić. Rodzynki moczyć w Pernod przez 30 minut do 1 godziny (lub ciepłej wody, jeśli nie używasz Pernod) w małej misce. Przykryj miskę folią i odstaw ją na bok w ciepłym miejscu. Na desce do krojenia posiekaj filety z sardeli mielonym czosnkiem, a następnie weź płaską część noża Kucharskiego i posmaruj składniki na desce, skrobając po desce podczas rozmazywania. Zbierz pastę nożem, uformuj ją w ablob i powtórz rozmazywanie i skrobanie, aż uzyskasz gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka SzparagowaGotowa Fasolka Szparagowa
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
PernodPernod
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Podgrzać małą patelnię na średnim ogniu przez 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj orzeszki piniowe do suchej patelni i tosty, często podrzucając (bo inaczej będą palić!), tylko do momentu, aż zaczną się lekko osłabić ich aromat i kolor, około 3 minut. Rozlej je na talerzu. Gdy ostygną, daj im grubego kotleta. Przynieś duży garnek wody do wrzenia i posolić, aż będzie smakował jak ocean. W międzyczasie rozgrzać oliwę w patelni smażonej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodaj pastę anchois-czosnek i gotować, mieszając często, aż zapach czosnku, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
7
Dodaj pastę pomidorową, mieszając, aby połączyć i pokryć inne składniki, następnie dodaj pokrojonego w kostkę pomidora, pozostałe liście kopru włoskiego i 1/4 szklanki wody. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aby wymieszać smaki i zagęścić sos lekko, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
8
Dodać dziki koper lub pyłek kopru włoskiego i filety sardynki. Użyj widelca, aby szorstkorozmaż filety w sosie, pozostawiając kawałki w kawałkach. Gotuj makaron w osolonej wrzącej wodzie przez 1 minutę mniej niż opakowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pyłek Kopru WłoskiegoPyłek Kopru Włoskiego
SardynkiSardynki
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
9
Odcedzić makaron i dodać go do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
10
Odcedzić rodzynki (łyk na infused Pernod jeśli czujesz się rozbrykany), dać im grubą kotlet i dodać je do makaronu wraz z orzeszkami pinii. Wrzuć to wszystko do kupy. Podziel makaron na cztery duże miseczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
PernodPernod
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Posypać każdy z herbed bułkę tartą i jeść teraz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
12
Więcej przepisów z Zakary Pelaccio w Food Republic: frytki wieprzowe przepis makaron Con Ricci Di Mare i nie zapomnij sprawdzić swoją kolumnę, kanał pokarmowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn