Zacieru Selerowego
Zacieru selerowego może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 203 kalorie, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 99 centów za porcję. 9 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, seler, ciężki krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest solidne. Spróbuj Zacieru ziemniaczanego i selerowego, Zacieru Selerowego I Pasternakowego, oraz Puree z selera, jabłka i chrzanu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kostki selera umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować 12 protokół.
Dodać ziemniaki i kontynuować gotowanie, aż warzywa będą bardzo miękkie, o 15 minut więcej.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
Wrzuć warzywa do garnka i mieszaj na średnim ogniu, aż płyn nie będzie już zbierał się z warzyw.
Zdjąć z ognia i wlać śmietanę i masło. Mash z masherem ziemniaczanym, aż będzie prawie gładka.