Zachodnie podudzia

Zachodnie podudzia
Western Drumsticks może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 663 kalorie, 65 g białka i 16 g tłuszczu. Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny przeznaczony jest dla 2 osób i kosztuje 2,2 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga fasolki po bretońsku o smaku grilla, papryki, keczupu i udek z kurczaka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 77%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także przepisy takie jak Western Hash, Western Omelet i Western Omelet.

Instrukcje

1
W 2 kw. rondelku, połączyć fasolę, kukurydzę, zielony pieprz i ketchup; dodaj udka z kurczaka. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając, przez 40 minut lub do momentu, aż soki z kurczaka będą klarowne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udko Z KurczakaUdko Z Kurczaka
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Groszek śnieżny, RozmrożonyGroszek śnieżny, Rozmrożony
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia47
Magazyn