Złota zupa brzoskwiniowa z krewetkami i krabami Seviche
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur zupy, więc dać złoty zupa brzoskwiniowa z krewetek i Krab Seviche spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 2,27 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, cebulę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Seviche de Camarones con Mango y Habanero (Krewetka Seviche z Mango i Habanero), Shrimp Seviche, oraz Wędzone krewetki i awokado Seviche.
Instrukcje
Aby przygotować seviche, połączyć krewetki i 1 sok Puchar W średniej misce; chill 1 godzinę.
Dodać kraba; wrzucić delikatnie połączyć.
Dokładnie spuścić; powrót krewetki i kraba do miski. Wymieszać 3 łyżki cebuli i 4 składniki (przez 1/4 łyżeczki soli). Schłodzić co najmniej 30 minut lub do 6 godzin.
Aby przygotować zupę, połącz brzoskwinie, 1/3 szklanki soku i 1/2 łyżeczki soli.
Połowę mieszanki brzoskwini umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej masy.
Wlać puree mieszanki brzoskwini do dużej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną brzoskwini. Wymieszać 1/4 szklanki cebuli i kolejne 4 składniki (przez 1 łyżkę jalapeo). Przykryć i schłodzić 30 minut.
Ułóż 1/4 filiżanki seviche w każdym z 8 małych płytkich miseczek; Chochla około 1/2 filiżanki zupy wokół seviche.
Posypać równomiernie solą morską; w razie potrzeby udekorować gałązkami kolendry.