Złota I Karmazynowa Sałatka Z Buraków Z Pomarańczami, Koprem Włoskim I Fetą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj złotą i karmazynową sałatkę z buraków z pomarańczami, koprem włoskim i Fetanem. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.42 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 318 kalorii, 9g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka złotych buraków, pietruszki, buraków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Złota I Karmazynowa Sałatka Z Buraków Z Pomarańczami, Koprem Włoskim I Fetą, Mieszana Sałatka Z Buraków Z Krewnymi Pomarańczami, Ogolonym Koprem Włoskim I Ch, oraz Sałatka z kopru włoskiego, Złotych buraków i jabłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieścić wszystkie buraki w metalowej patelni o wymiarach 9x9x2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Skropić 3 łyżki oleju, posypać solą i pieprzem i wymieszać. Przykryj patelnię folią i piecz buraki do miękkości, około 1 1/2 godziny. Odkryć i całkowicie schłodzić. Buraki obrać, pokroić w kostkę 1/2 cala i umieścić w dużej misce, każdy kolor po przeciwnej stronie; posypać solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Przenieść 2 łyżeczki soku pomarańczowego do małej miski; ubić w occie i pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek. Przyprawiamy sos do smaku solą i białym pieprzem. Wymieszać z mieszaniną buraków. Sałatka na dużym talerzu.