Yuca Z Czosnkowo-Limonkowym Mojo
Yuca z czosnkowo-limonkowym Mojo to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, cebuli, soku z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 38%. Podobne przepisy to Yucca Z Sosem Czosnkowym (Yuca Con Mojo), Czosnek Limonka Yuca Mash, oraz Frytki Yuca z Mojo.
Instrukcje
Przynieś yuca z wodą na pokrycie i 2 łyżeczki soli do wrzenia w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub do miękkości.
Przenieść yuca do dużej miski lub półmisek i zachować ciepło.
Wymieszać razem Pozostałe 1 łyżeczka soli, czosnek, i następne 3 składniki w rondlu na średnim ogniu; gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut lub aż cebula jest przezroczysta. Łyżka mieszanki czosnku równomiernie na yuca; top z krążków cebuli, w razie potrzeby, i podawać natychmiast.
* 1 (24-uncja) opakowanie mrożone yuca, rozmrożone, może być zastąpione świeżym.