Yellow Watermelon & Mint Pops
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 25 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sok z cytryny, mięta plus 2 łyżeczki mięty, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Arbuz-miętowy krzew z arbuzowym Spoom, Żółta Sałatka Z Squasha I Arbuza, oraz Tipsy Sałatka arbuzowa czerwono-żółta.
Instrukcje
Wymieszać cukier i 3/4 szklanki (180 ml) wody w średnim rondlu. Doprowadzić je do wrzenia, często mieszając, aby rozpuścić cukier. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i przykryj. Gotować na wolnym ogniu, aż syrop lekko zgęstnieje, około 5 minut.
Zdjąć rondel z ognia. Wymieszać gałązki mięty i odstawić patelnię, odsłoniętą, aż syrop całkowicie ostygnie.
Odcedzić syrop w sitku drucianym nad miską, ściskając miętę między opuszkami palców, aby wydobyć ostatnie krople; wyrzucić miętę.
Przecier arbuza w robocie kuchennym lub blenderze. (Jeśli chcesz, zostaw trochę arbuza w małych kawałkach, które są wystarczająco małe, aby zmieścić się w formie.)
Przecieru wlać do miski. Wymieszaj wystarczającą ilość syropu miętowego, aby uzyskać bardzo słodką mieszankę (patrz Wskazówki). Wymieszać z pokrojoną miętą. Podziel przecier równomiernie między osiem form lodu pop, pozostawiając trochę luzu na górze każdej formy, aby umożliwić ekspansję. Przykryj formy pokrywkami (w razie potrzeby dodając drewniane patyczki).
Zamrozić Popy, aż będą stałe, co najmniej 4 godziny. (Popy można zamrozić na okres do 1 tygodnia.) Aby służyć, przeprowadź dno foremek krótko pod letnią wodą i odkręć.
Perfect Pops People ' s Pops
Oto kilka wskazówek, jak najlepiej wykorzystać zamrożone Popy: istnieje wiele różnych opcji foremek ice pop, w różnych kształtach iz naszymi bez uchwytów. Jeśli twoje formy wymagają drewnianych patyków do uchwytów, pamiętaj, aby kupić wystarczającą ilość,aby nie zabrakło. Znajdziesz je w sklepach rzemieślniczych. Ilość syropu dodanego do przecieru owocowego zmieni się zgodnie z naturalną słodyczą owocu, więc dostosuj ją w razie potrzeby. Mieszanka owoców pop wydaje się mniej słodki po zjedzeniu.Pops rozszerzy się nieznacznie po zamrożeniu, więc zostaw trochę miejsca na górze każdej formy.
Przedruk za zgodą Chelsea Market Cookbook: 100 przepisów z Premier Indoor Food Hall w Nowym Jorku przez Michaela Phillipsa z Rickiem Rodgersem. Prawa autorskie © 2013 Jamestown Premier Chelsea Market L. P.; Fotografia copyright © 2013 Jennifer May. Opublikowane przez Stewart, Tabori & Chang.