Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego ryżu Yang Chow. Na $2.4 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 756 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz szczyptę soli, imbir, ryż krótkoziarnisty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jak gotować: Yang Chow (Yeung Chow, Yang Zhou) smażony ryż, Yang Chow (Yeung Chow, Yang Zhou) smażony ryż, oraz Yang Chow Smażony Ryż.
Instrukcje
1
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać 1/8 łyżeczki pieprzu i szczyptą soli; gotować 3 minuty lub aż jajko zostanie zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Sól
Jajko
4
Wyjąć jajko z patelni; cienko pokroić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Wytrzyj patelnię do czysta ręcznikiem papierowym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
6
Podgrzać pozostałe 4 łyżeczki oleju w patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj 1 szklankę cebuli, imbir, i czosnek; stir-fry 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Imbir
Cebula
8
Dodaj pozostałe jajka i ryż; Stir-fry 3 protokół. Wymieszać w połowie zarezerwowanych pasków jaj, pozostałe 3/4 szklanki cebuli, Pozostałe 1/8 łyżeczki pieprzu, sos sojowy, 1/2 łyżeczki soli i grochu; gotować 30 sekund, dobrze mieszając, aby połączyć. Top z pozostałych pasków jaj i kolendry.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.