Włoskie Żeberka Dziecięce "Kiełbasa"
Przepis włoski" kiełbasa " dziecko powrót żeberka może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 4 godziny. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 2 i kosztuje 1,19 zł za porcję. 15 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz żeberka, sól koszerną, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Dan ' s Baby Back Ribers - możesz zrobić smaczne żeberka, BBQ Baby Plecy żebra, oraz Żebra Pleców Dziecka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Połącz nasiona kopru włoskiego, pieprz czarny, cukier, sól czosnkową, sól koszerną i pieprz cayenne w małej misce.
Umieść żeberka na przygotowanej blasze do pieczenia; Wytnij kilka płytkich szczelin w membranie wzdłuż grzbietów żeber ostrym nożem do parkowania. Rozetrzyj mieszaninę nasion kopru włoskiego po obu stronach żeber.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 1 1/2 godziny. Flip żeberka i piec, aż widelec wkłada łatwo między Kości, 1 do 1 1/2 godziny. Odstawić do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
Połącz brązowy cukier, sok pomarańczowy, ocet, skórkę pomarańczową i gorącą pastę chile w rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Zwiększyć temperaturę piekarnika do 425 stopni F (220 stopni C) i wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Pokroić żeberka w poszczególne żebra; wrzucić z glazurą w dużej misce, aż równomiernie pokryte.
Umieść żeberka na przygotowanej blasze do pieczenia. Zastrzegamy wszelkie dodatkowe glazury w misce do fastrygowania.
Piec szkliwione żeberka przez 5 minut. Flip, pędzel z pozostałą glazurą, i piec, aż zbrązowieje, 5 do 10 protokół.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Chianti. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Caposaldo Chianti]()
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti to rubinowa czerwień o owocowym zapachu, gładkiej konsystencji, doskonałej strukturze i długim, eleganckim wykończeniu.Najlepiej z pizzą i makaronem z sosami pomidorowymi lub mięsnymi.