Włoskie Roladki wołowe
Przepis włoska wołowina Roll up może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,8 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 33g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, makaron, płatki pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zamrażarka Lasagne Roll Up, Easy Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up, oraz Kiełbasa Nadziewane Francuskie Tosty Roll Up podobnych receptur.
Instrukcje
Funt mięsa do zmiękczenia.
Pokroić w 3-in. do 4-in. kwadraty.
Połączyć bułkę tartą, ser, seler i zioła.
Umieść czubatą łyżkę mieszanki miękiszu na każdym kwadracie mięsa i zwinąć. Zabezpiecz sznurkiem lub wykałaczką.
Zwiń mięso w pozostałej mieszaninie okruchów.
W dużej patelni, brązowe roll-upy w oleju ze wszystkich stron.
Zalać sosem spaghetti; przykryć i gotować na wolnym ogniu 1-1 / 2 godziny lub do miękkości mięsa.