Włoskie klopsiki Hoagies
Przepis na włoskie klopsiki hoagies może zaspokoić Twoją zachciankę na dania kuchni śródziemnomorskiej w około 1 godzinę . Ten przepis pozwala na przygotowanie 12 porcji, każda zawiera 487 kalorii , 24 g białka i 22 g tłuszczu . Za 1,65 USD za porcję przepis ten pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Mieszanka oregano, soli, płatków pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 47% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Meatball Vegetable Soup , Albondigas (Meatball Soup) i BahnMi Meatball Sub .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj pierwsze osiem składników. Rozdrobnij wołowinę na mieszance i posyp okruchami krakersów; delikatnie wymieszaj. Uformuj kulki o średnicy 1 cala.
Umieścić w nieposmarowanych formach do pieczenia o wymiarach 15 x 10 x 1 cal.
Piec w temperaturze 350° przez 20–25 minut lub do momentu, aż mięso straci różowy kolor.
Odsączyć na ręcznikach papierowych.
W dużym rondlu wymieszaj sos pomidorowy, parmezan, oregano, bazylię, pietruszkę i sól. Doprowadź do wrzenia na średnim ogniu; dodaj klopsiki. Zmniejsz ogień; dodaj klopsiki. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut lub do momentu podgrzania.
Podawaj klopsiki i sos w bułkach. Jeśli chcesz, posyp serem mozzarella.