Włoskie Kiełbaski Kulki
Włoskie Kiełbasy to śródziemnomorska przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 5 g tłuszczu i łącznie 65 kalorii. Ten przepis służy 24 osobom. Za 17 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup oliwę z oliwek, liście bazylii, częściowo odtłuszczoną mozzarellę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 19%. Ten wynik nie jest zbyt wysoki. Podobne przepisy to włoska kiełbasa Stromboli (inaczej chleb z kiełbasą), włoskie kulki ryżowe i włoskie kulki z tuńczyka.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 24 ozdobne wykałaczki
Umieść stojak na górze piekarnika i rozgrzej do 375 stopni F. Wyłóż obramowaną blachę do pieczenia pergaminem.
Ubij kiełbasę, mozzarellę, mąkę i olej w misie elektrycznego miksera stojącego wyposażonego w łopatkę, aż mieszanina się połączy. Z powstałej mieszanki uformuj kulki, do każdej użyj płaskiej łyżki stołowej i ułóż je na przygotowanej blasze do pieczenia w odległości co najmniej 1 cala od siebie (powinieneś mieć około 24).
Piecz kulki kiełbasy na lekko złocisty kolor i lekko dmuchane, od 12 do 15 minut, obracając je w połowie.
Przed podaniem nadziać na wykałaczkę liść bazylii (jeśli liście są duże, złożyć je na pół), plasterek papryki i kulkę kiełbasy. Powtórz tę czynność z pozostałymi wykałaczkami i składnikami.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti można łączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Wagner Vineyards Riesling Ice z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 31 dolarów za butelkę.
![Wagner Winnice Riesling Ice]()
Wagner Winnice Riesling Ice
Delikatnie naciskając zamrożone winogrona, wydobywamy tylko sok, pozostawiając wodę w postaci lodu. Rezultatem jest luksusowe, pełne wino deserowe. Aromatyczny i pikantny, każdy łyk eksplodował żywą owocowością i pozostawiał żywy, długotrwały finisz.