Włoskie kanapki z dziczyzną i kiełbasą z papryką i cebulą
Włoskie kanapki z dziczyzną i kiełbasą z papryką i cebulą mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 854 kalorie, 47g białka, oraz 55 g tłuszczu. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, ser provolone i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Patelnia włoska kiełbasa, papryka i cebula, Grillowana włoska kiełbasa z papryką, cebulą i rukolą, oraz Grillowana włoska kiełbasa ze słodko-kwaśną papryką i cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść wszystkie składniki w dużej misce i wymieszać rękami, aż równomiernie połączone. Przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż smaki stopią, co najmniej 4 godziny i do 24 godzin.Do kanapki: po zakończeniu marynowania kiełbasy, podgrzać odmierzony olej na dużej patelni na średnim ogniu, aż się połyśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
Patelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać paprykę, cebulę, czosnek, i płatki czerwonej papryki. Doprawić solą i pieprzem i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 20 protokół. Przykryj pokrywką, aby utrzymać ciepło i odstawić podczas gotowania pasztecików z kiełbasą.Kiełbasę z dziczyzny podzielić na 6 równych porcji. Kształt każdej części w cienki, prostokątny patty nieco większy niż hoagie rolls; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Sól I Pieprz
Paszteciki Z Kiełbasą
Papryka
Kiełbasa
Dziczyzna
Czosnek
Cebula
Rolka
3
Rozgrzej patelnię do grilla lub grilla na świeżym powietrzu do średniej (około 350 ° F do 232°). Gdy grill jest gotowy, użyj szczypiec, aby pocierać patelnię lub zetrzeć kilka warstw ręczników papierowych zanurzonych w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia Do Grilla
Płatki Warzywne
Szczypce
Patelnia
4
Umieść paszteciki z kiełbasą na grillu, przykryj grill i gotuj paszteciki bez przeszkód (nie naciskaj na nie), aż Na spodzie pojawią się ślady grilla, około 2 do 3 minut. Za pomocą szpatułki, odwrócić paszteciki i podzielić ser między nimi. Przykryć grill i kontynuować gotowanie, aż ser się stopi, a paszteciki są tylko lekko różowe w środku dla medium (około 140 ° F do 63° na termometrze natychmiastowego odczytu), o 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki Z Kiełbasą
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Szpatułka
Płatki Warzywne
5
Wyjąć na czysty talerz i pozostawić w ciepłym miejscu lub namiocie luźno z folią. W międzyczasie upiecz bułeczki.Gdy bułki są gotowe, umieścić 1 patty na każdej rolce, równomiernie podzielić mieszankę cebula-pieprz na paszteciki, i służyć.