Przepis włoskie kanapki BLT może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 1314 kalorii, 52g białka, oraz 93g tłuszczu. Na 4,27 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mortadelli, salami Genua, dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Włoskie Kanapki Sub dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój chleb po przekątnej na 8 kromek; ułóż na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
2
Plastry posmarować równomiernie włoskim sosem i posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski Dressing
Parmezan
3
Piec w 375 przez 5 do 6 minut lub do lekko tosty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Wymieszać majonez i musztardę; rozprowadzić równomiernie niepaloną stronę chleba z mieszaniną majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Musztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Chleb
5
Warstwa 4 kromki chleba, mieszanka majonezu do góry, z salami i dalej 5 składników. Wierzch z pozostałymi 4 kromkami chleba, majonez na dole. Zabezpieczyć drewnianymi kostkami.