Włoskie Ciasto Do Pizzy
Przepis włoski Pizza Pie może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. To danie główne ma 436 kalorii, 17g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 23. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka sera provolone, mąka, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pizza z grilla: Elvis Pizza (Restauracja włoska Coletta), Włoska Pizza Burger, oraz Ciasto Do Pizzy Po Włosku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Dodać makaron i gotować przez 8 do 10 minut lub aż al dente; odcedzić.
Połącz 4 szklanki mąki z 1 szklanką skrócenia.
Dodać 2 jajka i 1/2 szklanki zimnej wody, aby skorupa. Oddzielić ciasto na 2 porcje, jedną na górę i jedną na dół.
Roll dno skorupy i umieścić na dnie 12x15 cala patelni do pieczenia.
Przy zakupie wędlin kupisz je w postaci kawałków. Pokroić każdy kawałek na małe kawałki. Tymczasem gotować makaron, aż prawie gotowe.
Po zakończeniu cięcia wędlin umieść je w dużej misce do mieszania.
Ostudzony makaron ułożyć na wierzchu. W osobnej misce ubić 12 jajek.
Dodaj trochę pieprzu do smaku.
Wlać jajka na zimnej mieszanki.
Składniki wymieszać rękami lub dużą łyżką, jeśli wolisz.
Umieścić w przygotowanej skorupie dolnej.
Rozwałkuj górną skorupę i zrób 3 szczeliny na powietrze na górze.
Umieścić na górze i piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 1 godzinę. Smacznego!