Włoski sos mięsny II

Włoski sos mięsny II
Włoski sos mięsny II może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole sos przepis. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 405 kalorii, 18g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bułki tartej, kiełbasa, sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, co jest dobre. Podobne przepisy to Włoski Sos Mięsny, Włoski sos mięsny i makaron, oraz Obfity Włoski Sos Mięsny.

Instrukcje

1
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podsmażyć cebulę i czosnek, aż cebula będzie miękka i półprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Wlać pokruszone pomidory i całe pomidory. Gdy dodajesz całe pomidory, pozwól im powoli przesuwać się przez palce i zgniataj je grubo w drodze do garnka. Doprawić 1/4 szklanki natki pietruszki i 1 łyżeczką czosnku w proszku. Przykryj i zmniejsz ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Pomidory CałePomidory Całe
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
W dużej misce wymieszać mieloną wołowinę, bułkę tartą, 1 łyżeczkę czosnku w proszku, 1/8 szklanki natki pietruszki, jajko, mleko oraz sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uchwyt UziemiającyUchwyt Uziemiający
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Składniki wymieszać rękami, aż dobrze wymieszać. Uformuj małe klopsiki wielkości piłeczki golfowej. Pokroić wszystkie linki kiełbasy, ale jeden gorący i jeden łagodny link do 1/2 cala kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
6
Podgrzać 2 łyżki na dużej patelni na średnim ogniu. Olej powinien być lekko dymiący. Pokroić Pozostałe ogniwa gorącej i łagodnej kiełbasy i pokruszyć na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Saute, nieustannie rozbijając kawałki, aż wszystkie będą złote.
8
Przełożyć do sosu. Brąz klopsiki, posiekane linki kiełbasy, i kości wieprzowe ze wszystkich stron, aż będą głęboko złoty brąz. Być może trzeba to zrobić etapami, i stale przenieść do sosu, gdy rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
Kość WieprzowaKość Wieprzowa
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
9
Odcedzić nadmiar tłuszczu.
10
Wlać czerwone wino do patelni i deglaze wszystkie brązowe kawałki na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Niech wino zmniejszyć do około połowy, a następnie przenieść do sosu. Często mieszaj i doprawiaj solą i pieprzem do smaku przez około godzinę po przełożeniu ostatniego mięsa na patelnię. Zakończyć mieszając pozostałą świeżą natkę pietruszki do sosu. Łyżka sosu nad ulubionym makaronem i podawać mięso na osobnym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Magazyn