Włoski Półmisek Burger
Włoski półmisek Burger może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.24 za porcję. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 39g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i podnieś okrągły chleb, mieloną wołowinę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 52%. Spróbuj Jak stworzyć doskonały talerz sałatek włoskich, Włoski Texas BBQ Burger, oraz Włoska Pizza Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Używając długiego, ząbkowanego noża, przeciąć chleb na pół poziomo.
Masło rozprowadzić równomiernie na ściętych bokach.
W dużej misce, ubić jajka do mieszania, następnie dodać wołowinę, cebula, bułka tarta, sos do makaronu, czosnek, i oregano i dobrze wymieszać. Linia 12-na 15-calowa blacha do pieczenia z woskowanego papieru. Zeskrobać mieszaninę mięsa na papier i wkleić w 12-calową okrągłą (lub 1 w. szerszy niż chleb).
Przygotować Grill do bezpośredniego ogrzewania.
W przypadku stosowania brykietów węglowych przykryj ognisko pojedynczą, solidną warstwą zapalonych węgli; pozwól im spalić się do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.
Jeśli używasz grilla gazowego, obróć wszystkie palniki na wysoki i zamknij pokrywę na 10 minut. Dostosuj palniki do pożądanego ciepła. Ustaw grill na miejscu i zmierz ciepło.
Gdy grill jest gorący (możesz trzymać rękę na poziomie grilla od 2 do 3 sekund), połóż mięso na grillu: trzymając oba końce blachy do pieczenia, Odwróć patty na grill. Ściągnij woskowany papier z patty i wyrzuć.
Gotować patty aż rumiane na dnie, o 7 protokół. Aby włączyć, Użyj 2 bez oprawek do pieczenia, jeden jako popychacz do przesuwania patty na drugim arkuszu. Gdy patty jest na blasze do pieczenia, odwrócić pierwszy arkusz na nim. Trzymać blachy do pieczenia razem, obrócić, i przesuń patty, rumiane side up, z powrotem na grill. Nadal gotować, aż dobrze zrobione(Nie różowy w środku, wyciąć do testu), 7 do 9 protokół.
Posypać serem na hamburgera przez ostatnie 3 do 4 minut gotowania.
W ciągu ostatnich kilku minut mięso gotuje, jeśli jest miejsce, połóż chleb, pokrój bokiem, na grillu do tostów. Jeśli nie ma wystarczająco dużo miejsca, tosty chleb po usunięciu patty. Wsuń blachę do pieczenia pod mięso, a następnie wsuń mięso na dolną połowę tostów.
Górną połowę chleba pokroić na 8 klinów. Ułóż kliny chleba na hamburgerze.
Burger i spód chleba pokroić w kliny.
Top burger z 2 lub więcej z następujących: smażone grzyby, sos do makaronu, lub gorzkiej zieleni.