Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj włoskiego mięsa ze świeżą bazylią i Provolone. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz cebulę, suszone pomidory, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoski klopsik ze świeżą bazylią i Provolonem, Provolone, bazylia i cebula na włoskim chlebie, oraz Włoski Meat Loaf.
Instrukcje
1
Połączyć wrzącą wodę i pomidory w misce; odstawić 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
2
Pomidory odcedzić; drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Połączyć 1/2 Puchar ketchup, bułka tarta, i następne 6 składników (bułka tarta przez wołowinę) w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodaj pomidory do mieszanki mięsa. Kształt mieszanki mięsa w 9 x 5-calowy bochenek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Pomidor
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
6
Rozłóż 1/3 szklanki ketchupu na meat loaf.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, Rozdrobnione
4 Cienkie Plasterki Salami
Mięso
7
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż termometr zarejestruje 16
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.