Włoski Meat Loaf ze świeżą bazylią i Provolone

Włoski Meat Loaf ze świeżą bazylią i Provolone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj włoskiego mięsa ze świeżą bazylią i Provolone. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.47 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 319 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz cebulę, suszone pomidory, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Włoski klopsik ze świeżą bazylią i Provolonem, Provolone, bazylia i cebula na włoskim chlebie, oraz Włoski Meat Loaf.

Instrukcje

1
Połączyć wrzącą wodę i pomidory w misce; odstawić 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Pomidory odcedzić; drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
3
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Połączyć 1/2 Puchar ketchup, bułka tarta, i następne 6 składników (bułka tarta przez wołowinę) w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodaj pomidory do mieszanki mięsa. Kształt mieszanki mięsa w 9 x 5-calowy bochenek na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PomidorPomidor
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
6
Rozłóż 1/3 szklanki ketchupu na meat loaf.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
MięsoMięso
7
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż termometr zarejestruje 16
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
9
Pokroić w 12 plastrów.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn