Włoski Lukier Bezowy

Włoski Lukier Bezowy
Przepis włoski lukier bezowy może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 3 i kosztuje 61 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 299 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, wodę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Niewielu ludziom spodobał się ten lukier. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Ciasto waniliowe z włoskim lukrem bezowym, Lukier miodowo-bezowy: lepiej szybko go zjedz, oraz Czekoladowe Babeczki Z Lukrem Bezowym.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki gotować w ciężkim rondlu na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż termometr candy zarejestruje 248 (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Białka ubić z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż się spieni; dodać sól i ubić, aż utworzą się sztywne szczyty. Stopniowo ubijaj gorący syrop na białka, ubijając aż do uzyskania sztywnych szczytów, a lukier będzie miał konsystencję rozłożystą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
LukierLukier
SyropSyrop
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Wymieszać wanilią i, w razie potrzeby, barwnikiem spożywczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
WaniliaWanilia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia0
Magazyn