Włoski chleb ziołowy II

Włoski chleb ziołowy II
Włoski chleb ziołowy II wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 46 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz aktywne drożdże, mąkę chlebową, mleko w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 124 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 40%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Mini Włoski Chleb Ziołowy, Włoskie Ziołowe Paluszki Chlebowe, oraz Domowy Ziołowy Chleb Włoski.

Instrukcje

1
Składniki umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do ChlebaMaszyna Do Chleba
PatelniaPatelnia
2
Wybierz Ustawienia średnie ciasto i podstawowe / białe pieczywo i naciśnij Start.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały ChlebBiały Chleb
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn