Przepis włoska zupa z kurczaka i fasoli jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. To danie główne ma 255 kalorii, 21g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, rosół z kurczaka, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoska zupa z kurczaka i fasoli, Toskańska zupa z fasoli, kurczaka i włoskiej kiełbasy, oraz Włoska Zupa Fasolowa.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w rondlu 3-quart na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać kurczaka; posypać 1/4 łyżeczki włoskiej przyprawy. Gotować i mieszać 3 do 5 minut lub aż rumiane.