Włoska zupa weselna szefa kuchni Johna

Włoska zupa weselna szefa kuchni Johna
Włoska zupa weselna szefa kuchni Johna wymaga około 6 godzin i 10 minut od początku do końca. Ta przystawka zawiera 161 kalorii , 11 g białka i 7 g tłuszczu na porcję. Za 1,15 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa dzięki temu przepisowi. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i kup olej roślinny, mięsną gicz wołową, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 63% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Wypróbuj włoską zupę weselną , włoską zupę weselną i włoską zupę weselną , aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Podgrzej 2 łyżeczki oleju roślinnego w dużym, ciężkim garnku na dużym ogniu; brązowy plaster golonki wołowej na gorącym oleju, aż będzie przypieczony i rumiany po obu stronach, około 3 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Goleń WołowyGoleń Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać cebulę, marchewkę, seler, wodę, liść laurowy, 3 obrane ząbki czosnku i ziarna czarnego pieprzu; doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż mięso odpadnie od kości, a bulion zmieni kolor na brązowy, od 4 do 5 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Dodaj więcej wody, jeśli poziom bulionu wołowego spadnie poniżej około 5 filiżanek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Włóż krótkie żeberka wołowe do zamrażarki, aż będą twarde i bardzo zimne, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Złote Rodzynki, Grubo ZmieloneZłote Rodzynki, Grubo Zmielone
5
Mięso pokroić w kostkę i ponownie włożyć do zamrażarki, aż będzie prawie zamrożone, jeszcze około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
W misce roztrzepać jajko z natką pietruszki, 2 ząbkami czosnku i śmietaną. Wymieszaj bułkę tartą i 1/4 szklanki sera Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Umieść częściowo zamrożone kostki wołowe w robocie kuchennym i pulsuj z 1/3 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu, aż wołowina zostanie grubo zmielona (5 do 10 impulsów). Pulsuj mieszaninę okruszków chleba, aż mieszanina zostanie drobno zmielona, około 5 kolejnych impulsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
8
Mięso przełożyć do miski, przykryć folią spożywczą i wstawić do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Odcedź bulion wołowy do dużego garnka do zupy, wyrzucając wołowinę i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
10
Wymieszaj bulion z kurczaka z bulionem wołowym i wymieszaj z koncentratem pomidorowym. Doprowadzić mieszaninę bulionową do wrzenia i doprawić solą i czarnym pieprzem do smaku. Wmieszaj jarmuż do bulionu; Gotuj jarmuż do miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
11
Nabieraj 2-łyżkowe porcje masy mięsnej i formuj klopsiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
12
Do gotującej się zupy wlać pastinę, gotować 5 minut i delikatnie dodać klopsiki. Gotuj na wolnym ogniu, aż klopsiki będą ugotowane i miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
PastinaPastina
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
13
Podawać w miseczkach udekorowanych szczyptą czarnego pieprzu lub posypką tartego sera Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn