włoska Zielona fasola
Włoska fasolka szparagowa to śródziemnomorski dodatek. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 94 kalorie. Za 46 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Jeśli masz pod ręką czosnek, oliwę z oliwek, przyprawy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 13 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 60% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Włoska fasolka szparagowa, Włoska fasolka szparagowa i Włoska fasolka szparagowa.
Instrukcje
Ugotuj fasolkę szparagową w kuchence mikrofalowej zgodnie z instrukcją na opakowaniu
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać czosnek, przyprawę włoską, płatki czerwonej papryki, dużą szczyptę soli i pieprzu i smażyć przez 2 minuty.
Dodaj fasolkę szparagową, wymieszaj, aby pokryła się olejem i smaż kolejne 2 minuty.