Przepis włoska sałatka z trzech fasolek może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 30 minut. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 79 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, sok z cytryny, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Włoska sałatka z fasoli i oliwek, Łatwa włoska sałatka z fasoli, oraz Włoska sałatka z fasoli i pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz pomidory koktajlowe i następne 8 składników w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Połączyć 8 szklanki wody i fasoli żurawiny w dużym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola żurawinowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodaj zieloną i żółtą fasolę; gotować 5 minut lub aż chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
4
Odcedzić i spłukać zimną wodą; dobrze spuścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodaj mieszaninę fasoli do mieszaniny pomidorów i wrzucić delikatnie do herbu.