Przepis włoska sałatka posiekana jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ta przystawka ma 160 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę rzymską, mozzarellę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Posiekana Sałatka Włoska, Włoska Sałatka Posiekana, oraz Włoska Sałatka Posiekana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubić razem ocet, czosnek, oregano, sól, pieprz i cukier. Stopniowo maż w oleju, stale ubijając, aż opatrunek zostanie dobrze wymieszany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
2
Zrób sałatkę: w dużej misce połącz sałatę, mozzarellę, pieczoną paprykę czerwoną i pepperoncini, oliwki, salami, Bazyl i cebulę; Wrzuć delikatnie, aby połączyć. Tuż przed podaniem wlać sos do sałatki i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki