Włoska Marynata
Włoska marynata to bezglutenowe i wegańskie marynata. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 61 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz ocet winny, ząbki czosnku, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pikantny włoski sos i marynata, Łatwa Włoska Marynata Do Kurczaka, oraz Włoski Dijon Vinaigrette lub marynata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki. Służy do marynowania drobiu, wołowiny lub jagnięciny.
Umieść 1 (2-funtowy) stek z flanki i włoską marynatę w dużej torbie zamrażarki. Seal; chill 2 godziny. (Lub zamrażać do 6 miesięcy; rozmrażać przed grillowaniem.) Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350 do 40
8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Pokroić w cienkie plasterki i podawać natychmiast.
Uwaga: można użyć innych kawałków steków; czasy grillowania mogą się różnić.