Włoska kiełbasa z indyka i zupa Escarole może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,15 zł za porcję, dostajesz zupę, która serwuje 6. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać ząbek czosnku, parmezan, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest dobre. Spróbuj Zupa z soczewicy z włoską kiełbasą i Escarole, Włoska (Indycza) Zupa Kiełbasowa, oraz Włoska zupa weselna z kiełbasą z indyka i kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
3
Dodać kiełbasę, cebulę i czosnek; gotować 4 protokół, mieszając do kruszonki. Wymieszać 1 szklankę wody i 5 kolejnych składników (przez bulion); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; mieszać w escarole. Dusić 10 minut lub do escarole i makaron są miękkie. Top z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Escarole
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem