Włoska Kiełbasa Z Farfalle I Brokułami Rabe
Włoska kiełbasa z Farfalle i brokułami Rabe wymaga około 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 427 kalorii. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, masło, makaron farfalle i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 13 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Farfalle z włoską kiełbasą i brokułami, Włoska kiełbasa i brokuły Rabe, oraz Brokuły Rabe ze słodką włoską kiełbasą.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać makaron farfalle, i gotować, aż al dente, 8 do 10 protokół; odcedzić.
Tymczasem rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać włoską kiełbasę, aż będzie krucha i nie będzie już różowa, około 5 minut. Wymieszać z czosnkiem i kontynuować gotowanie, aż kiełbasa zacznie brązowieć, o 5 minut więcej.
Wylać nadmiar tłuszczu, a następnie wlać bulion z kurczaka i płatki czerwonej papryki. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie dodać brokuły rabe, i przykryć. Gotować, aż brokuły rabe jest miękka, o 4 protokół.
Gdy brokuły rabe jest gotowy, mieszać w masło, parmezan, sól, i pieprz, aż sos mięsny zgęstnieje. Wrzuć farfalle i podaj.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 34 dolarów.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.