Włoska Kiełbasa-Puree Ziemniaczane
Włoska kiełbasa-puree ziemniaczane jest bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 18g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 322 kalorie. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, liście bazylii, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Włoska Kiełbasa-Puree Ziemniaczane, Puree Ziemniaczane Kiełbasa Piec, oraz Zapiekanka ziemniaczano-Kiełbasowa.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto. Ugotować 1 torebkę ziemniaków zgodnie z zaleceniami na pudełku-z wyjątkiem użycia 3/4 szklanki mleka i 1/2 szklanki wody; pominąć margarynę. Po 5-minutowym postoju wymieszaj jajka.
Rozłóż ugotowane ziemniaki w dolnej i górnej części płyty ciasta, tworząc skorupę.
Tymczasem, w 12-calowej patelni, gotować kiełbasę i cebulę na średnim ogniu, często mieszając, aż kiełbasa nie jest już różowy; odcedzić. Wymieszać z sosem do makaronu i bazylią. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować około 2 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż gorące.
Wlać do wyłożonej ziemniakami płyty ciasta.
Piec około 25 minut lub aż krawędzie skorupy po prostu zacząć się złocisty brąz.
Piec około 5 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.