Włoska Kiełbasa-Nadziewana Cukinia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj włoskiej cukinii nadziewanej kiełbasą. Za $2.1 za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 273 kalorii, 21g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, częściowo odtłuszczony ser mozzarella, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 55 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Włoska Kiełbasa Nadziewana Cukinią, Włoska Kiełbasa Nadziewana Cukinią, oraz Włoska Kiełbasa Nadziewana Cukinią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350°.
Pokrój każdą cukinię wzdłuż na pół. Zgarnij miazgę, pozostawiając 1/4 cala. skorupa; posiekać miazgę.
Umieść muszle cukinii w dużym naczyniu nadającym się do kuchenki mikrofalowej. Partiami, kuchenka mikrofalowa, pod przykryciem, na wysokich 2-3 minutach lub do miękkości.
Na dużej patelni gotuj kiełbasę i miąższ cukinii na średnim ogniu 6-8 minut lub do momentu, gdy kiełbasa przestanie być różowa, rozbijając kiełbasę na kruszonki; odcedzić. Dodać pomidory, bułkę tartą, parmezan, zioła i pieprz. Łyżka do muszli cukinii.
Miejsce w dwójce bez sternika 13x9. naczynia do pieczenia.
Piec pod przykryciem 15-20 minut lub do miękkości cukinii.
Piec bez przykrycia, 5-8 minut dłużej lub do stopienia sera.