Włoska Kiełbasa I Suszony Na Słońcu Makaron Pomidorowy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj włoskiej kiełbasy i suszonego na słońcu Pastanu pomidorowego. Jedna porcja zawiera 516 kalorii, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,94 zł za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka szpinaku, ciężkiej śmietany do ubijania, przyprawionych grzanek sałatkowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Makaron Pesto z suszonych pomidorów z Zoodles, oraz Makaron z pikantną włoską kiełbasą, brokułami i Pesto z suszonych pomidorów podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu dla al dente.
Tymczasem w holenderskim piekarniku gotuj kiełbasę na średnim ogniu 5-6 minut lub aż nie będzie już różowa, rozpadając się na kawałki. Wymieszać pomidory, czosnek, nasiona kopru włoskiego i płatki pieprzu; gotować 1 minutę dłużej.
Dodaj wino. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1-2 minuty lub aż ciecz prawie odparuje. Wymieszać ze śmietaną; gotować 1 minutę dłużej.
Dodaj szpinak; gotuj i mieszaj, aż szpinak zwiędnie.
Makaron odcedzić; dodać do mieszanki kiełbas. Wymieszać 1/2 szklanki sera.
Posypać pokruszonymi grzankami i pozostałym serem.