Włoska Fasola Szparagowa
Włoska fasolka szparagowa może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 30 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 25 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pomidory w puszkach, cebulę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Włoska Fasola Szparagowa, Włoska Fasola Szparagowa, oraz Włoska Fasola Szparagowa.
Instrukcje
Ugotuj zieloną fasolkę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz. Odstawić i ogrzać.
Przykryj patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę, zielony pieprz, i czosnek; saute 4 protokół. Wymieszać z pomidorem, włoską przyprawą i solą. Gotować do całkowitego ogrzania, często mieszając.
Połącz zieloną fasolkę i mieszankę pomidorów; wrzucić lekko.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 85 dolarów za butelkę.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Jasny rubinowy kolor i oszałamiająca koncentracja zapachów. Eteryczne, owocowe, kwiatowe i balsamiczne nuty podkreślają świeżą elegancję. Nuty wiśni, wiśni, czereśni, wiśni morelowej, fiołka, mięty, anyżu, cynamonu. Cały jego blask wyraża się w podniebieniu z niezwykłą równowagą pomiędzy koncentracją kwasowości i elegancji. Powracają typowe nuty czerwonych owoców przedłużone przez słodkie taniny i doznania mineralne. Czysty, elegancki, trwały i delikatny.