Przepis węgierska Zupa gulaszowa jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Na 2,66 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 30g białka, oraz 16G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz marchew, ząbki czosnku, pasternak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Węgierska Zupa Gulaszowa, Węgierska Zupa Gulaszowa, oraz Łatwa Węgierska Zupa Gulaszowa.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w ciężkim dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać cebulę i kminek i smażyć, aż cebula zacznie mięknąć, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kminku
Cebula
3
Dodać wołowinę i paprykę; smażyć, aż mięso będzie brązowy ze wszystkich stron, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Wołowina
Mięso
4
Dodaj bulion. Doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki na dnie garnka. Zmniejszyć ogień do niskiej; gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie po prostu miękkie, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Wymieszaj ziemniaki, pasternak, marchewkę i czosnek do zupy. Dusić, aż warzywa będą miękkie, o 15 protokół. Wymieszaj pomidory, seler i paprykę. Dusić, aż warzywa i mięso będą bardzo miękkie, o 15 minut dłużej. Lekko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Warzywa
Pomidor
Pasternak
Marchew
Seler
Czosnek
Ziemniak
Mięso
Zupa
6
Przenieść 3 1/2 szklanki zupy do blendera. Zmiksować na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Dodaj do zupy w garnku. Natkę pietruszki wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Lekko ostudzić; schłodzić do ostygnięcia, następnie przykryć i schłodzić. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu przed podaniem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pietruszka-nać
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Zupa z kadzi na 6 miseczek. Na wierzchu po 1 łyżce kwaśnej śmietany.