Wędzony łosoś i bajgle
Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 209 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać łososia lox, bajgla, skórki cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bajgle z łososiem wędzonym i jajkiem, Bajgle Z Wędzonym Łososiem (Ww), oraz Bułeczki Śniadaniowe Z Wędzonym Łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrywaj twarde końce szparagów tak daleko, jak łatwo pękają łodygi.
Pokrój szparagi na pół w poprzek na około 3-calowe kawałki. W rondlu 3-quart lub patelni, miejsce kosz parowiec w 1/2 cala wody.
Szparagi umieścić w Koszyku.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Przykryć; parować około 5 minut lub do chrupkości. Natychmiast zanurz szparagi w lodowatej wodzie, aż ostygną.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
W małej misce, wymieszać serek, Koper, skórka cytryny i sok z cytryny, aż dobrze wymieszane.
Rozprowadzić po ściętych bokach połówek obwarzanka.
Ułóż kawałki szparagów na mieszance z twarogiem; wierzch z łososiem.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.