Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni

Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni
Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1670 kalorii, 73g białka, oraz 136g tłuszczu. Na $7.7 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz olej canolan, boczek, gruyere i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bratwurst Gotowana Na Piwie, Bratwurst gotowana na piwie z cebulą i kiszoną kapustą, oraz Bratwurst gotowana na piwie z cebulą i kapustą czerwoną kiszoną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: garnek do fondue i szaszłyki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Rozgrzej grill do bezpośredniego grillowania. Jeśli używasz węgla drzewnego, ułóż go tak, aby mieć obszary o średnim i niskim lub średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Połącz sery w dużej misce i wrzuć ze skrobią kukurydzianą. Doprowadzić bachor gotowania cieczy na wolnym ogniu w średnim rondlu na wyższym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodać ser, kilka garści na raz, i mieszać w figure eight ruchu z drewnianą łyżką, aż gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Ubić 2 łyżki pikantnej musztardy i ostrego sosu. w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pikantna Musztarda BrązowaPikantna Musztarda Brązowa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Przełożyć do garnka do fondue i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Umieść patelnię z kapaniem pod dolną stroną grilla i połóż boczek na grillu. Gotować, aż ładnie zwęglone z obu stron i gotowane przez, o 5 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Przełożyć na talerz lub deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
9
Kapsle grzybowe wymieszać z olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
10
Przenieść czapki grzybowe do koszyka grill i gotować na wyższej stronie ciepła, rzucając od czasu do czasu, aż gotowane przez, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Przełożyć do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Chleb żytni posmarować z obu stron olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem. Grill chleb na wyższej stronie ciepła aż do tosty i lekko zwęglone, 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Chleb żytniChleb żytni
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
13
Przełożyć na talerz lub deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
14
Boczek, chleb żytni i gotowaną na wolnym ogniu kiełbasę pokroić na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Chleb żytniChleb żytni
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
15
Podawać obok fondue z grzybami i musztardami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
16
Rozgrzej grill do bezpośredniego grillowania, na wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
17
Połączyć piwo, kminek, kolendra, nasiona gorczycy, cebula, czosnek i imbir w dużym stockpot. Następnie dodaj kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Nasiona KminkuNasiona Kminku
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
18
Umieść garnek na ruszcie z grilla i gotuj na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu kiełbasy do połowy gotowane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
19
Wyjmij patelnię z grilla i pozostaw kiełbasę na 30 minut w płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
20
Przenieść bachory na talerz lub deskę do krojenia i odcedzić płyn do miski, wyrzucić ciała stałe. Zaparkuj płyn do fondue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I PosiekanaPuszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
21
Szczotka kiełbasy z olejem rzepakowym i grill, aż osłonki są chrupiące i złoty brąz i kiełbasy są gotowane przez, 4 do 6 minut na stronie. Utrzymuj ciepło do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Składniki

1Średnia żółta cebula, posiekanaGerman light aleGerman light ale454Orzechy dowolne (posiekane)boczek, skórka usunięta, pokrojona w plasterki o grubości ok.boczek, skórka usunięta, pokrojona w plasterki o grubości ok.1kgsgotowana kiełbasa, kłuta widelcemgotowana kiełbasa, kłuta widelcem0(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)2(zima)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)nasiona kminkunasiona kminku1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)nasiona kolendrynasiona kolendry1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana454Orzechy dowolne (posiekane)grzyby cremini, tylko kapsgrzyby cremini, tylko kaps13-calowy kawałek świeżego imbiru, obrany i posiekany3-calowy kawałek świeżego imbiru, obrany i posiekany6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySłodkie i gorące musztardy Niemieckie, do serwowaniaSłodkie i gorące musztardy Niemieckie, do serwowania4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiuncje Gruyere, rozdrobnione (ouncje Gruyere, rozdrobnione (o57Orzechy dowolne (posiekane)wędzony Gruyere lub Szwajcarski, rozdrobnionywędzony Gruyere lub Szwajcarski, rozdrobniony3kropleKilka ostrych sosówKilka ostrych sosów6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprzSól koszerna i świeżo zmielony czarny pieprz1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)do przyprawiania mięsado przyprawiania mięsa3largescebula, nieobrana, grubo posiekanacebula, nieobrana, grubo posiekana6do ośmiu 2-calowych kromek wysokiej jakości niemieckiego chleba żytniegodo ośmiu 2-calowych kromek wysokiej jakości niemieckiego chleba żytniego5916 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki10 uncji ostry Biały Cheddar, rozdrobniony (o10 uncji ostry Biały Cheddar, rozdrobniony (o2(zima)pikantna musztarda brązowa, plus więcej do serwowaniapikantna musztarda brązowa, plus więcej do serwowania2goździkicałe ząbki czosnku, zmiażdżonecałe ząbki czosnku, zmiażdżone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn