Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni
Wędzony ser i Fondue z piwem-gotowana na wolnym ogniu Bratwurst, Grillowany boczek, pieczarki i chleb żytni mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1670 kalorii, 73g białka, oraz 136g tłuszczu. Na $7.7 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz olej canolan, boczek, gruyere i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bratwurst Gotowana Na Piwie, Bratwurst gotowana na piwie z cebulą i kiszoną kapustą, oraz Bratwurst gotowana na piwie z cebulą i kapustą czerwoną kiszoną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: garnek do fondue i szaszłyki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Rozgrzej grill do bezpośredniego grillowania. Jeśli używasz węgla drzewnego, ułóż go tak, aby mieć obszary o średnim i niskim lub średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Połącz sery w dużej misce i wrzuć ze skrobią kukurydzianą. Doprowadzić bachor gotowania cieczy na wolnym ogniu w średnim rondlu na wyższym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski Cukierków
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Dodać ser, kilka garści na raz, i mieszać w figure eight ruchu z drewnianą łyżką, aż gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Ubić 2 łyżki pikantnej musztardy i ostrego sosu. w razie potrzeby doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pikantna Musztarda Brązowa
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Przełożyć do garnka do fondue i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Umieść patelnię z kapaniem pod dolną stroną grilla i połóż boczek na grillu. Gotować, aż ładnie zwęglone z obu stron i gotowane przez, o 5 protokół na stronę.
Chleb żytni posmarować z obu stron olejem rzepakowym i doprawić solą i pieprzem. Grill chleb na wyższej stronie ciepła aż do tosty i lekko zwęglone, 3 do 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Chleb żytni
Procent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
13
Przełożyć na talerz lub deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
14
Boczek, chleb żytni i gotowaną na wolnym ogniu kiełbasę pokroić na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Chleb żytni
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
15
Podawać obok fondue z grzybami i musztardami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
16
Rozgrzej grill do bezpośredniego grillowania, na wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
17
Połączyć piwo, kminek, kolendra, nasiona gorczycy, cebula, czosnek i imbir w dużym stockpot. Następnie dodaj kiełbasę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania Mięsa
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Nasiona Kminku
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
18
Umieść garnek na ruszcie z grilla i gotuj na wolnym ogniu. Gotować na wolnym ogniu kiełbasy do połowy gotowane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
19
Wyjmij patelnię z grilla i pozostaw kiełbasę na 30 minut w płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kiszonej Kapusty, Opłukana, Odsączona I Posiekana
Szczotka kiełbasy z olejem rzepakowym i grill, aż osłonki są chrupiące i złoty brąz i kiełbasy są gotowane przez, 4 do 6 minut na stronie. Utrzymuj ciepło do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych