Wędzony Pstrąg Na Pumperniklu
Wędzony pstrąg na Pumperniklu to pescatarian przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 11g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz chleb pumpernikielowy, filety z wędzonego pstrąga, cytrynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kanapka z wędzonym łososiem na Pumperniklu, Wędzony łosoś i kozi ser na Pumperniklu-żytnim, oraz Tosty pumperniklowe z wędzonym łososiem i śmietaną chrzanową dla podobnych receptur.