Wędzony pstrąg i ogórek makaron sezamowy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wędzonego pstrąga i makaronu sezamowego z ogórkiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 466 kalorii. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 9 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jeśli masz sos sojowy, pakuj filety z pstrąga, makaron soba i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kanapki Z Wędzonym Pstrągiem I Ogórkiem, Kanapki Z Pstrągiem Wędzonym Ogórkiem, oraz Sałatka ogórkowo-awokado z wędzonym pstrągiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni zagotować wywar i rozdrobniony imbir, dodać makaron, następnie gotować na wolnym ogniu przez 4 minuty do miękkości.
Odcedzić, a następnie schłodzić pod zimną bieżącą wodą.
Wymieszać razem soję, tahini i 2 łyżki wody (lub więcej, jeśli potrzebujesz), aby opatrunek konsystencji jednego kremu. Wrzucić schłodzony makaron i ryby z sosem i ogórkiem. Rozsypać dymką i sezamem, a następnie skropić odrobiną oleju sezamowego, jeśli używasz.