Wędzony Plamiak Z Gotowanym Jajkiem I Sosem Musztardowym

Wędzony Plamiak Z Gotowanym Jajkiem I Sosem Musztardowym
Wędzony plamiak z gotowanym jajkiem i sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 400 kalorii, 38g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.84 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pęczek pietruszki, Podwójna śmietana, niedyed plamiak, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby użyć podwójnego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Loaded Kit Kat Peanut Butter Brownies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wędzony plamiak z sosem maślano-szpinakowo-musztardowym, Wędzony plamiak z flageolets w kremowym sosie musztardowym (lub Nigel Slater robi WTSIM), oraz Gotowany łosoś z sosem musztardowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Pinot Gris
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia31
Magazyn