Wędzony plamiak z flageolets w kremowym sosie musztardowym (lub Nigel Slater robi WTSIM)
Wędzony plamiak z flageoletami w kremowym sosie musztardowym (lub Nigel Slater robi WTSIM) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 310 kalorii, 20g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz liście laurowe, liście pietruszki, plamiak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Nigel Slater ' s Coq au Riesling, Krewetki Nigela Slatera z azjatycką zielenią, oraz Kaczka Nigela Slatera z figami i Barolo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Usuń skórę z wędzonego plamiaka i umieść rybę w lekko posmarowanym masłem naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plamiak Wędzony
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2
Wlać mleko, a następnie dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć rybę. Włóż kilka liści laurowych i zmiel trochę czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3
Piec w temperaturze 200 ° C przez około piętnaście do dwudziestu minut, aż z łatwością wyjmiesz jeden z dużych, tłustych płatków miąższu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Odcedzić i wyrzucić mleko.Spłucz i ponownie posmaruj naczynie do pieczenia, upewniając się, że usuniesz resztki skóry z pozostawionego mleka. Fasolę przepłukać na sicie pod bieżącą wodą, a następnie opróżnić do miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Wlać śmietanę i kilka łyżek mleka, następnie posiekać natkę pietruszki i dodać ją razem z musztardą, mieleniem czarnego pieprzu i odrobiną soli. Ostrożnie z solą, ponieważ wędzona ryba jest już dość słona.Łyżka fasoli do naczynia i położyć rybę na górze, łyżki niektóre z kremowej fasoli na górze, aby utrzymać ją wilgotną. Obrócić piekarnik do 180C i piec przez około czterdzieści minut, aż krem będzie bulgotał i sos zgęstnieje wokół fasoli.Nigel serwuje swoją swoją ze szpinakiem na parze i przyznaję, że jest to piękne połączenie, ale gotowana na parze fasolka szparagowa jak na zdjęciu powyżej działa równie dobrze.Ten post jest moim wpisem na ten miesiąc, jest coś w moim wydarzeniu, gdzie temat był pulsujący, gospodarzem przeze mnie! Powoli pracuję nad wszystkimi Twoimi wpisami i mam nadzieję, że runda zostanie opublikowana jeszcze w tym tygodniu.Więcej pyszności dla ciebie!Łosoś smażony na kapuście, słodkim ziemniaku i granacie
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Granat
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Puszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Pomidory Słoneczne Nie
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Jarmuż
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Zupa z pora i wędzonego plamiaka
Składniki, których będziesz potrzebować
Plamiak Wędzony
Chowder
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
7
Formy pat wędzonego łososia
Składniki, których będziesz potrzebować
łosoś Wędzony
8
Pieczone rolowane gurnard z musztardowym sosem śmietanowym
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos śmietanowy
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Plamiak w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.