Wędzony Plamiak, Jajka Przepiórcze I Curry Majonez

Wędzony Plamiak, Jajka Przepiórcze I Curry Majonez
Wędzony plamiak, jajka przepiórcze i Curry majonez może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 3 i kosztuje 4,21 zł za porcję. To danie główne ma 814 kalorii, 39g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 46 minut. Mieszanka oleju rzepakowego, majonezu, łagodnego curry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kedgeree (Brytyjski Ryż Curry Z Wędzonym Plamiakiem), Mini wędzone jajka szkockie z łupaczkiem ze szparagami i majonezem z rukoli, oraz Kremowy wędzony plamiak i szafran kedgeree dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W46 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia28
Magazyn