Wędzonego łososia, koziego sera i Fresh-Dill Frittata
Wędzony-łosoś, kozi-ser i świeży-koperek Frittatan to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 225 kalorii, 17g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka haszyszu brązowe ziemniaki, jajka, sól, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łosoś wędzony, koperek i ser kozi Frittata, Quiche z wędzonym łososiem, koperkiem i kozim serem, oraz Sam ' s wędzony łosoś, koperek i kozi ser Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj ziemniaki; smażyć 5 minut lub do złotego koloru, i posypać solą i pieprzem.
Białka, jajka, kozi ser i wędzonego łososia połączyć w średniej misce i dobrze wymieszać trzepaczką.
Rozprowadzić mieszaninę jaj równomiernie na ziemniaki na patelni, i gotować 2 protokół lub aż krawędzie są ustawione i dno jest lekko rumiane.
Wierzch posypać koperkiem.
Piec w 350 przez 5 minut. Broil 3 minut lub do środka jest ustawiony. Ostrożnie poluzuj frittatę z patelni za pomocą szpatułki; delikatnie przesuń frittatę na talerz.