Wędzone Żeberka Wołowe

Wędzone Żeberka Wołowe
Wędzone żeberka wołowe to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 1436 kalorii, 49g białka, oraz 134g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 5,37 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz żeberka wołowe, rozmaryn, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Proste Wędzone Żeberka Wołowe, Żeberka wołowe z sosem pomarańczowym i wędzoną papryką, oraz Memphis-Style Hickory-wędzone żeberka wołowe i wieprzowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść żebra mięsista strona w dół na desce do krojenia. Zaczynając od jednego końca, wsuń nóż szefa kuchni pod membranę, która zakrywa tył stojaka i wykonaj cięcie w membranie. Poluzuj membranę nożem, a następnie chwyć ją i ściągnij. (Żebra nadal będą pokryte cienką membraną-zostaw to; utrzymuje żebra razem.) Dodać rub: rozciąć każdy chile otwarte wzdłuż. Wstrząsnąć nasiona i usunąć łodygi i błony wewnętrzne. Tear chiles na małe kawałki i zmielić w przyprawy lub młynek do kawy, aż sypki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Połączyć rozmaryn, czosnek i 1/4 szklanki każdy mielony chiles i sól w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wymieszać z olejem arachidowym. Marynować żeberka: przetrzeć tył żeberka z około jedną czwartą mieszanki przypraw. Resztę pocierać mięsistą stroną. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub najlepiej przez noc. Przygotować grill: Stuff gazetę w dolnej części rozrusznika komina. Umieścić go na ruszcie grillowym i wypełnić równych części mesquite brykiety węgla drzewnego i kawałki drewna mesquite. Zapal gazetę przez otwory w kominie. Węgiel i kawałki drewna się zapalą. Pozwól, aby płomienie zgasły, a węgle się spopielały.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1
Przenieść stelaż żebra do deski do krojenia. Pokroić w pojedyncze żeberka i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2
Zdjęcia Jody Horton
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia48
Magazyn