Wędzone Warzywne Okłady Z Indyka
Przepis na Wrapy warzywne z wędzonym indykiem można przygotować w około 10 minut . Z tego przepisu składają się 2 porcje zawierające 393 kalorie , 15 g białka i 21 g tłuszczu każda. Za 1,77 USD za porcję ten przepis pokrywa 18% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i kup paprykę, szpinak, delikatesy z indyka i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 50% , to danie jest dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Wrapy z wędzonym indykiem , Wrapy z wędzonym indykiem Cobb i Wrapy z wędzonym indykiem z awokado .
Instrukcje
W małej zamykanej plastikowej torebce połącz ogórek, marchewkę, zielony pieprz i sos włoski. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza; przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Rozsmaruj serek śmietankowy na tortillach; na wierzchu z indykiem i szpinakiem.
Odcedź i wyrzuć opatrunek; połóż warzywa na szpinaku.
Zakasać. W razie potrzeby podgrzej okłady w kuchence mikrofalowej przed podaniem.