Wędzone Grillowane Żeberka Dziecięce

Wędzone Grillowane Żeberka Dziecięce
Wędzone żeberka z grilla dla dzieci mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 4341 kalorii, 656g białka, oraz 147 g tłuszczu. Na 99,36 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 80% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wióry jabłkowe, mieloną musztardę, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzone żeberka dziecięce z sosem Barbecue Espresso, Pomidor Grill Dziecko Plecy Żeberka, oraz Żeberka Dla Dzieci Z Sosem Barbecue Cola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć sól, cukier, i przyprawy w małej misce, za pomocą widelca do rozbicia żadnych kawałków; odstawić.Osuszyć żebra ręcznikami papierowymi i położyć na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
CukierCukier
żeberkażeberka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Usuń cienką membranę przymocowaną do spodniej strony żeber, wykonując następujące czynności: Odwróć żebra, aby były boczne do góry. Zaczynając od końca 1 stojaka, przesuń końcówkę noża do parkowania między membraną a kością, a następnie podnieś i przeciąć membranę. Chwytając membranę ręcznikiem papierowym, pociągnij ją w kierunku drugiego końca stojaka i całkowicie usuń. Powtórz z pozostałymi 2 stojakami.Żeberka natrzeć olejem roślinnym, następnie równomiernie posypać mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
KościKości
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
NóżNóż
1
Wyjąć ruszt do gotowania i odstawić na bok. Napełnij rozrusznik kominowy trzy czwarte drogi węglem drzewnym, a następnie wlej nieoświetlony węgiel drzewny na jedną stronę rusztu z węglem drzewnym. Używając szczypiec, ułóż węgiel w niewielkim nachyleniu od strony miski grillowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
SzczypceSzczypce
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyjmij 1 szklankę wiórów z wody, wytrząsając nadmiar wody i połóż je na środku nieoświetlonego węgla drzewnego. Napełnij komin ponownie w połowie węglem drzewnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
WodaWoda
3
Umieść komin na ruszcie węglowym obok nieoświetlonych węgli. Przekręć dwa lub trzy arkusze gazety, uformuj skręcony papier w pierścienie i umieść je pod i wewnątrz komina. Zapal gazetę przez otwory w dolnej części komina. Po około 5 minutach węgiel powinien być czerwony i płomienie powinny pojawić się na szczycie komina.Ostrożnie wlać zapalony węgiel na stos nieoświetlonego węgla na ruszcie. Użyj szczypiec do układania zapalonych węgli na stosie. Top zapalonego węgla drzewnego z kolejną filiżanką odsączone, wilgotne wióry drewniane (należy mieć 1 więcej filiżanki wiórów drewnianych lewo do regulacji dymu jak żeberka gotować). Odstaw pusty komin na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
FrytkiFrytki
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzczypceSzczypce
4
Umieść 8-calową aluminiową patelnię kwadratową obok gorącego węgla drzewnego (jest to patelnia ociekowa). Ustaw ruszt do gotowania z powrotem na grillu. Napełnij 9-na-5-calową aluminiową patelnię Bochenek trzy czwarte drogi zimną wodą i umieść ją na ruszcie do gotowania nad gorącym węglem drzewnym (zimna woda jest potrzebna, aby utrzymać niską temperaturę grilla). Ustaw termometr piekarnika w jednym z otworów odpowietrzających pokrywę grilla lub na ruszcie kuchennym w pobliżu krawędzi grilla i naprzeciwko węgla drzewnego. Przykryj grill, upewniając się, że dolne i górne otwory wentylacyjne są otwarte i że dym wychodzi z otworów wentylacyjnych. (Jeśli dym nie wychodzi, sprawdź swój ogień, aby upewnić się, że jest zapalony. Jeśli tak nie jest, przewietrz go, używając szczypiec, aby przenieść ciepły węgiel z grilla z powrotem do rozrusznika komina.)
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
SzczypceSzczypce
PiekarnikPiekarnik
5
Niech grill ciepła, aż osiągnie co najmniej 121°, O 15 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Umieść żebra na ruszcie do gotowania od strony kości w dół ,nad patelnią ociekową (nie nad płonącym węglem drzewnym). Jeśli wszystkie trzy Stojaki na żebra nie pasują, przeciąć Jeden stojak na żebra na pół i zaklinować go z boku, upewniając się, że nie siedzi nad oświetlonym węglem drzewnym. Gotować, przykryte, upewniając się, że odpowietrznik pokrywy jest nad żeberkami (nie ogień), przez 30 minut. Odwróć żebra i obróć ich pozycje. Sprawdź temperaturę grilla: powinna wynosić od 250 ° F do 177°. jeśli jest zbyt gorąco, dodaj więcej wody do bochenka (odparowuje) i zamknij dolny odpowietrznik o połowę. Jeśli temperatura jest zbyt niska, upewnij się, że dolne i górne otwory wentylacyjne są otwarte, lub może być konieczne podawanie węgla drzewnego, oświetlając więcej w kominie. Przykryj i gotuj kolejne 30 minutes.At w tym momencie dym zacznie przygasać. Ostrożnie wyjmij patelnię parową i przenieś ruszt do gotowania (z żebrami na górze) na żaroodporną powierzchnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
KościKości
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
7
Dodaj pozostałą 1 szklankę odsączonych wiórów drzewnych do węgla drzewnego. Zwrócić ruszt do gotowania na grillu i ustawić patelnię parową z powrotem na palącym się węglu drzewnym. Flip żeberka i gotować przez 15 minut więcej. (Alternatywnie, wsuń wióry przez ruszt do gotowania, aby spadły na węgiel drzewny.) Posmarować żeberka sosem barbecue i gotować jeszcze 15 minut (w sumie 1 1/2 godziny). Sprawdzić doness przez podniesienie jednego końca stelaża żebra. Stojak powinien lekko zgiąć się w środku. (Mięso nie powinno spaść z kości. Powinien być różowy w środku z liniami dymu biegnącymi wokół ciętych obszarów.) Jeśli nie zginać, nadal gotować, pokryte, dopóki nie zrobi. (Nie szturchaj mięsa termometrem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
FrytkiFrytki
KościKości
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
PatelniaPatelnia
8
Żeberka podawać na ciepło z dodatkowym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
żeberkażeberka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn