Wędzone fasolki i grzyby

Wędzone fasolki i grzyby
Wędzone fasolki i grzyby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Jeśli masz pietruszkę z płaskim liściem, pieprz, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Duszony kurczak z pieczarkami, migdałami i smażonymi fasolkami, Haricots Verts Z Orzechami Laskowymi, oraz Sałatka Haricots Verts dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść małą patelnię do pieczenia w piekarniku. Rozgrzej piekarnik do 425 (trzymaj patelnię w piekarniku, gdy się nagrzewa).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Podczas podgrzewania piekarnika, gotować plasterek boczku na małej patelni na średnim ogniu, aż będzie ostry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Wyjąć boczek z patelni i pokruszyć. Zastrzegamy sobie kroplówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Skropić kapiące boczek i olej rzepakowy do rozgrzanej patelni do pieczenia; zawirować do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Dodać mieszankę grzybową na patelnię; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby MieszaneGrzyby Mieszane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Pieczarki piec w temperaturze 425 przez 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
7
Dodać fasolki, posypać koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Haricots VertsHaricots Verts
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
8
Piec w 425 przez 8 minut lub aż fasola są lekko rumiane i chrupiące-przetargu. Wymieszać z zarezerwowanym boczkiem, pietruszką i mielonym czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn