Wędzona Papryka-Andouille Glazurowane
Wędzona papryka-Glazurowana Andouille może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 140 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, tymianek, ocet winny sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dressing z wędzoną ostrygą i Andouille, Wędzona kiełbasa andouille z papryką i Rigatoni, oraz Wędzona Papryka Tri Tip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować kiełbasę w gorącej oliwie z oliwek na patelni na średnim ogniu, aż rumiane. Wymieszać mieloną paprykę czosnkową; gotować 1 minutę lub do pachnącego.
Dodać ocet i posiekany świeży tymianek; gotować, często mieszając, 2 minuty.
Podawać z drewnianymi kostkami.